onsdag 23. april 2014

Romantikk og ferie

Vi har vært på ferie - cruise - i Karibien. Fantastisk deilig, sol, varme, strand og bading. En blandet "familie" dro av gårde lørdag 5. April. Det ble litt vel spennende før vi dro. Hadde bestilt cruise og flybiletter for leeeeenge siden. Skulle fly med Lufthansa!! Og som dere husker så streiket flygerne til Lufthansa. Den første etappen vår - Oslo/München - ble kansellert mandag kveld. Vi fikk etter masse om og menn annullert alle flybilettene våre og kjøpt nye med Norwegian. Dreamliner. Et supert fly og alt gikk bra. Ble ganske mye dyrere, men var verd hver krone. Vi fløy til Fort Lauderdale på under ti timer!!

Hoved grunnen til denne turen var veldig romantisk. Våre gode venner skulle gifte seg. På Haiti. Cruise selskapet RCCL eier et stort strandområde der nede. Og der, i sanden, barbeint med sand mellom tærne og vind i håret, hadde de en fantastisk nydelig seremoni.Mitt lille bidrag var denne lille hjerte puten, ca 30 cm i bredde, som vi knøt ringene fast på. Og Sandra barnebarn og brudepike bar den.

Ikke ett øye var tørt. En utrolig fin dag, sol fra blå himmel, klart gnistrende vann og gode venner. Det ble et minne for livet.


- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar