fredag 13. februar 2015

Luer

Da jeg begynte å surfe rundt på Facebook kom jeg over en støttegruppe som strikker luer. Kjærlighet og varme på veien. Luene leveres på sykehus over hele Norge, på kreftavdelingene. Det er jo mange kvinner i alle aldre som trenger litt omtanke i en vanskelig stund.

Jeg lot meg rive med, og strikket 4 luer mens jeg satt med benet på en stol etter nok en kne operasjon.Alle luer skal merkes med garntype (ull/bomull/akryl osv) Her har jeg strikket med Elise. Et garn med 55% bomull og 45% nylon. Har ikke strikket med det før, og kanskje ikke flere ganger. Var ikke så godt å steikke med, men jeg liker fargene. Her er luene vasket, og ligger til tørk.


Kontakt personen for A-hus (som jo er nærmest for meg) etterlyste i går luer. Jammen flaks at mine akkurat var ferdige. Her er de pakket og klare. Nå er de levert på Hennes Fritid på Strømmen, og snart kan noen kanskje glede seg over ny lue og litt omtanke. Det er flere dager som skal levere luer i løpet av helgen.

Kanskje er det noen flere der ute som kan tanke seg å strikke litt også?- Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentar:

  1. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

    SvarSlett